Obiščite nas na sejmu ICT4Industry v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču, ki bo potekal od torka, 12. do četrtka, 14. februarja 2019. Smo podjetje, ki že skoraj 30 let razvija hitre in učinkovite poslovne programske rešitve za uporabnike iz najrazličnejših strok.

Predstavili vam bomo aplikacijo za pomoč pri planiranju proizvodnje, ki omogoča učinkovitejše obvladovanje proizvodnje in s tem povečanje produktivnosti njenih ključnih segmentov. Ključnega pomena pri razvoju programov so naše stranke, katerih izkušnje in želje prenesemo v naše rešitve ter pripravimo rešitve pisane na njihovo kožo.

Prav tako vam bomo predstavili celovito spletno aplikacijo QUAMA za popolno obvladovanje standardiziranih sistemov kakovosti, pri kateri obvladujemo temeljne procese kakovosti, ki omogočajo učinkovitejše izvajanje delovnih procesov, zmanjševanje napak in neskladnosti, doseganje nadpovprečne kakovosti svojih izdelkov in postopno zmanjševanje stroškov.

V kolikor boste obiskali sejem ICT4Industry, vas vljudno vabimo, da nas obiščete v hali A2 Cube, na razstavnem prostoru številka 403.

Preko Online registracije vam podarjamo 10 €, kolikor stane vstopnica na sejem. Registrirajte se tukaj.

Več o sejmu pa najdete na tej povezavi.