Brezplačni svetovalni dan za področje sociale
11. december 2017 ob 8. uri - Pro-Bit programska oprema d.o.o.
12. december 2017 ob 9. uri - Skupnost socialnih zavodov Ljubljana
 

Spoštovani,
z namenom, da vam prikažemo, kako naše rešitve uporabiti čim bolj učinkovito in da skupaj razrešimo morebitne zagate, v tem mesecu organiziramo svetovalni dan na področju sociale.

Kaj to pomeni? Anastazija Lampreht, naša produktna vodja za področje SZO, se bo posvetila predstavitvi napredne uporabe programa sociala ter seveda vam in vašim morebitnim zagatam. Svetovalni dan bo potekal v učilnici na sedežu podjetja Pro-Bit.


Kdaj?
11. decembra 2017 ob 8. uri na Pro-Bitu
12. decembra 2017 ob 9. uri na Skupnosti socialnih zavodov v Ljubljani

Ker vemo, da program ponuja bistveno več, kot vam je poznano, kot uporabljate in ker veliko stvari počnete s pomočjo raznih orodij (Word, Excel) vam želimo predstaviti program Pro.3 Domovi starejših - področje sociale v širšem obsegu s poudarkom na funkcionalnostih, katere so dnevno v uporabi, tako da boste lahko program uporabljali bolj učinkovito.

Svetovalni dan je namenjen tudi vašim novim sodelavcem v zavodu, ki predhodno niso imeli predstavitve programa z naše strani. V kolikor imate željo, da izkoristite vse funkcionalnosti, je prihajajoči svetovalni dan optimalna rešitev. 

Svetovalni dan je za vas brezplačen.