Kmalu se odpirajo vrata 1. sejma inovativnih digitalnih rešitev (Feel the Future) v Celju, kjer bo prisotna tudi ekipa Pro-Bita. Smo podjetje, ki že več kot 25 let razvija poslovne programske režitve za uporabnike iz najrazličnejših strok.

Raziskava trga, ki smo jo izvedli v našem podjetju, je pokazala, da več kot 70% podjetij področje kakovosti obvladuje kar na papirju ali s pomočjo urejevalnikov besedil (Word, Excel, ...). Radi bi vam predstavili enostavnejši način upravljanja s kakovostjo, ki vam bo poenostavil delo in skrajšal čas, ki ga za njegovo opravljanje potrebujete.

QUAMA je programska rešitev za informacijsko podporo procesom sistema vodenja kakovosti, ki podjetjem pomaga pri vzpostavitvi, dokumentiranju in vzdrževanju sistema vodenja kakovosti. Temelji na standardnih metodah in procesih (8D, FMEA, SPC, 5S Lean, vodenje ISO in druge dokumentacije, vodenje presoj, vzdrževanja in drugih), hkrati pa je poljubno prilagodljiva specifičnim zahtevam vašega podjetja. 

V kolikor boste tudi vi obiskali Feel the Future, vas vljudno vabimo, da nas obiščete v dvorani L, na razstavnem prostoru številka 08 (pred vhodom v predavalnico).

Če nas boste predhodno obvestili o udeležbi, vam bomo poslali brezplačno vstopnico, čakalo pa vas bo tudi simbolično darilce.