Spoštovani!


Ker je poslovna komunikacija dandanes preveč skopa, neosebna in pogosto, žal, neučinkovita, smo se v podjetju Pro-bit odločili, da se bomo v prihajajočih tednih kot sponzor udeležili večih dogodkov. S tem želimo svojim strankam omogočiti, da nas tudi osebno spoznajo in pridobijo odgovore na morebitna vprašanja, ki jih imajo. V želji po nadaljnem napredku pa želimo zbrati tudi čim več povratnih informacij, ki bi nam omogočile nadaljni razvoj naših aplikacij v smeri, ki si jo želite vi - uporabniki. 

Da bi vas lahko bolje spoznali in utrdili naš medsebojni poslovni odnos, vas torej vabimo na sejem Infosek Expo in na Kongres izvajalcev računovodskih storitev. Prvi se bo odvijal 4.10.2018 na gospodarskem razstavišču v Ljubljani, drugi pa med 10. in 12.10.2018 v kongresnem centru Thermana Laško.

Na naši stojnici vas bodo pričakali strokovnjaki, ki vam bodo nudili nasvete in odgovore na morebitna vprašanja.

V kolikor se želite predhodno najaviti, ali dogovoriti za sestanek, vas vljudno prosimo, da nam napišete elektronsko-poštno sporočilo na jasmina.mohorko@pro-bit.si, ali pa nas pokličite na telefonsko številko (0)3-757-39-09.

V upanju, da se kmalu vidimo, vas lepo pozdravljamo,

Ekipa Pro-bit