Spoštovani,

skupaj s poslovnim partnerjem, certifikacijsko hišo TÜV Austria Group bomo v februarju sodelovali pri izvedbi praktične delavnice z naslovom Uporaba metode 8-D v praksi.

Praktičen tečaj z naslovom Uporaba metode 8-D v praksi predstavlja odlično izhodišče za učinkovito upravljanje s kakovostjo. 8-D metoda je metoda, s katero rešujemo timsko ali individualno probleme v 8-ih sistematičnih korakih. Uporaba te metode zagotavlja odpravljanje dejanske vzroke problemov kot so neskladnosti izdelka, delovanje procesa, ... ter se izognemo njegovi ponovitvi.

Analize kažejo, da je pravilen pristop k upravljanju s kakovostjo ključnega pomena za povratek kakšrne koli investicije na omenjenem področju. V številkah je bilo podano, da vložen 1 € pomeni povratek investicije v višini 6 €. Metoda 8-D vam predstavlja prvi korak k doseganju tega cilja.

Na tečaju bomo tudi mi predstavili, kako lahko s pomočjo metode 8-D področje kakovosti organiziramo trajnostno, vitko ter učinkovito. Naša sodelavka, ga. Lea Kuzminski bo predstavila QUAMO ter možnosti, ki jih le-ta ponuja.

Tečaj bo tako s teoretičnega kot s praktičnega vidika zajel sledeča področja:

  • Kaj je napaka?
  • Vrste napak.
  • Napaka kot priložnost.
  • Potek korektivnega ukrepanja.
  • Potek izboljševanja.
  • Poročanje.
  • Uporaba programskih orodij za upravljanje s kakovostjo.

Trajanje: Tečaj bo potekal 13. februarja 2019 v prostorih podjetja Civis na Tržaški cesti 65. Pričetek tečaja je ob 9. uri in traja predvidoma do 15. ure. Prijava udeležencev bo 13. februarja 2019 ob 8:30.

Cena: Cena tečaja je 225 € + DDV (274,50 €). V primeru prijave 2 (dveh) ali več kandidatov vam priznajo 10 % popust.
Kotizacija vključuje udeležbo na tečaju, izdajo potrdila o udeležbi, gradivo seminarja in pogostitev med odmori.
 
Prijavite se preko spletnega obrazca s klikom tukaj

Informacije:
Za vse dodatne informacije se obrnite na Sabrino Pavlovič na e-naslovu sabrina@tuev.si ali na telefonski številki 070 737 215.