Spoštovani,

vljudno vas vabim, da se udeležite VPRO maratona, ki ga bomo 19. maja 2017 izvedli na lokaciji podjetja Pro-Bit v Slovenskih Konjicah.

Kaj vam pripravljamo?

Najprej vam bomo v sklopu kratke predstavitve predstaviti produkt, imenovan Pro.4 Planiranje proizvodnje. To je dodatek k programu VPRO, ki temelji na planiranju proizvodnje na dnevni in tedenski ravni.

Naslednji del bo predstavitev programa QUAMA, to je orodje za vodenje in upravljanje s kakovostjo v podjetjih, ki se je pri strankah izkazal kot odličen tako za zvišanje zadovoljstva strank, kot tudi znižanje stroškov podjetij zaradi reklamacij, ponuja pa še mnogo več kot le-to.

Po omenjenih predstavitvah organiziramo še svetovalni dan, kjer vam bo naš produktni vodja, Marko Javornik, na voljo za vsa vaša vprašanja s področja VPROja. Posebej se bo posvetil napredni uporabi programa VPRO ter tudi zagatam, ki vam lahko otežujejo delo.

Agenda VPRO maratona:

7:30 – 8:00 Zbiranje udeležencev in kavica

8:00 – 9:00 Predstavitev programa Pro.4 Planiranje proizvodnje (Maruša Kuk in Matjaž Finžgar)

9:00 – 9:45 Predstavitev programa QUAMA (Mitja Berišaj)

9:45 – 10:00 Vprašanja in odgovori

10:00 – 10:15 Odmor s kavico

10:15 – 12:30 Svetovalni dan VPRO (Marko Javornik)

12:30 – 13:00 Odmor za kosilo s prigrizkom

13:00 – 15:00 Svetovalni dan VPRO (Marko Javornik)

Prvi del VPRO maratona je za udeležence brezplačen. Drugi del, ki zajema svetovalni dan, je plačljiv.

Svetovalni dan je namenjen vsem uporabnikom programa VPRO. Potekal bo tako, da bomo zbrali vsa vaša vprašanja, ki nam jih boste posredovali preko e-Pošte do 17.5. na naslov sabrina.pavlovic@pro-bit.si, na njih odgovorili in vam pokazali praktične primere, kako izziv, s katerim se srečujete, tudi rešiti. Vsi udeleženci bodo dobili tudi zbrana vprašanja in odgovore.

Verjamemo, da so takšni svetovalni dnevi zelo pomembni pri uporabniški izkušnji naših programskih rešitev. Stremimo k temu, da je vaša uporaba hitra in učinkovita in zato smo vam za ta svetovalni dan pripravili temu primeren cenovni paket.

Cena posameznega svetovalnega dneva je 100 EUR + DDV. V kolikor se iz posamezne organizacije svetovalnega dne udeleži več oseb, vam za vsakogar nadaljnjega nudimo 10% popusta.  

V kolikor ste na ta dan odsotni nam to vseeno sporočite (na e-poštni naslov sabrina.pavlovic@pro-bit.si) in poskrbeli bomo, da najdemo ugodno rešitev tudi za vas.