Spoštovani,

obveščamo vas, da je na razpolago nova verzija programa Pro.3 Finance.

Ker je Banka Slovenija 14.04.2017 objavila v Uradnem listu Republike Slovenije prenovljena navodila za izvajanje sklepa o obveznostih poročanja o poslovanju s tujino (Uradni list RS 18/2017), si morate vsi tisti, ki ste zavezanci za izdelavo poročila KRD (pred tem je to bilo SKV poročilo), zamenjati verzijo programa Pro.3 Finance. Priporočamo, da si tudi vsi ostali, ki niste zavezanci za KRD poročilo, zamenjate verzijo programa Pro.3 Finance. V novi verziji je poenotenje programa Pro.3 Finance, ki se kaže predvsem v njegovem izgledu.

Določene novosti v novi verziji so dodatno plačljive:

- Popravek bližnjice po uporabniku - 35,00 € + ddv.

- Vklop nastavitve zapis valute na temeljnico tečajnih razlik in prevrednotenj - 35,00 € + ddv.

- Dodatni izpisi na vklop za namene kontrole s KRD poročilom - 150,00 € + ddv.

V kolikor želite novo verzijo in dodatne plačljive novosti, nam to sporočite na prodaja@pro-bit.si in pripravili vam bomo ponudbo.

Več o novostih si lahko preberete tukaj: http://podpora.pro-bit.si/wwwpub/NOVOSTI_PRO_3FINANCE_JESENSKA_VERZIJA_2017.pdf

Več o izdelavi KRD poročila si lahko preberete tukaj: http://podpora.pro-bit.si/wwwpub/KRD_POROCILO.pdf

OPOZORILO: V programu je pripravljen tudi xml izvoz poročila na Banko Slovenije, vendar ga še nismo uspeli preveriti, zaradi zapletenosti pridobitve digitalnega potrdila pri Banki Slovenije za namene KRD poročila. Izvoz bo na razpolago najkasneje do 21.09.2017. Pomembno je, da si lahko vi med tem časom pripravite KRD poročilo, ga preverite in v najslabšem primeru, ročno vnesete v program iBSReport in uvozite na Banko Slovenije.