za učinkovito vodenje projektov

iPodpora

Fleksibilna rešitev, ustvarjena za praktično implementacijo metodologije Kanban.

iPodpora

iPodpora

Namen

Vizualizirajte vaše procese, učinkoviteje sodelujte medsebojno in identificirajte priložnosti za izboljšave procesov. PRO.4 iPodpora vam zagotavlja vsakokratni pregled nad statusi in aktivnostmi na projektih.

PRO.4 IPodpora zagotavlja stično točko, ki članom ekip pomaga ostati v medsebojnem stiku in na tekočem z dogajanjem ne glede na to ali se nahajajo v istem prostoru ali na različnih geografskih lokacijah. Zmanjšajte možnosti nesporazumov, nenamernih spregledov pomembnih informacij in zastojev ob predaji nalog z vgrajenimi možnostmi skupinskega dela in sodelovanja, ki omogočajo enostavno komentiranje, pripenjanje dokumentov, javljanje težav ali napak in spreminjanja statusa nalog.

Uporaba

V PRO.4 IPodpora so naloge vizualno predstavljene kot kartice. Dodajajte prihajajoče naloge v čakalno vrsto in jih prioritizirajte glede na njihovo pomembnost. Z uporabo delovnega toka in koledarskega pogleda lahko vedno vidite, na katerih nalogah se trenutno dela, kdo kaj dela in kaj ter kdaj je potrebno kaj narediti. Vizualiziranje dela in nalog vključno z blokerji, ozkimi grli in pospeševalci omogoča vaši ekipi razumevanje aktivnosti in statusa projekta.

Kontakt

Ana Kuk
Vodja prodaje
tel: 041/720-529
e-Pošta: ana.kuk@pro-bit.si

Informacije o Pro.4 iPodpora

Želite več informacij? Pošljite nam e-Pošto in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!