fbpx

O NAS

O NAS - PREDSTAVITEV PODJETJA

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989. Začelo je z izdelavo in implementacijo enostavne programske opreme za majhna podjetja. Podjetje je nato raslo kvantitativno in kvalitativno in sedaj ponuja svoje programe (programsko opremo in storitve) srednjim in večjim podjetjem v Sloveniji, od leta 2003 naprej pa preko svojega podjetja v Beogradu Srbiji.... S sloganom »REŠITVE, KI RASTEJO Z VAMI« sporočamo partnerjem, da jih želimo podpirati pri razvoju poslovanja in z njimi graditi dolgoročen poslovni odnos.Pro-Bit ponuja celovite rešitve za poslovno upravljanje, ki jih lahko vedno nadgradite glede na vaše potrebe. Naše programske rešitve so primerne za podjetja vseh velikosti. Veliko pozornosti namenjamo tehnični podpori in razvoju, zato se število zaposlenih strokovnjakov nenehno povečuje. Pro-Bit deluje v jadranski regiji in ponuja pravilno prevedeno in pravno prilagojeno programsko opremo na treh trgih. Poleg tega nudimo tudi podporo našim strankam iz te regije prek mreže naših partnerjev. Novejše rešitve temeljijo na spletnih tehnologijah, ki omogočajo večjo prilagodljivost programske opreme in tudi zagotavljajo boljšo varnost podatkov. Izbirate lahko med rešitvami v 'oblaku' ali lokalno namestitvijo na lastni IT infrastrukturi. Naše programske rešitve rastejo z vami.

1 +
LET DELOVANJA
1 +
strank
1 +
modularnih rešitev
1 +
zaposlenih
1
države, kjer delujemo

VIZIJA, POSLANSTVO, VREDNOTE

 Postati želimo eden najpomembnejših ponudnikov poslovne programske opreme in storitev na področju poslovne informatike v Sloveniji in na trgu jugovzhodne Evrope. Poslovne partnerje želimo podpirati pri njihovi uspešnosti in z njimi graditi dolgoročen odnos, ki bo temeljil na obojestranskem zadovoljstvu.

Obstajamo in delujemo zato, da zapolnimo vrzel na tržišču poslovnih informacijskih sistemov in rešitev. Ta vrzel nastaja, ker na tržišču obstajata dve skupini ponudnikov poslovnih rešitev, ki pa ne pokrivata celotnega področja. Na eni strani so globalni ponudniki, ki zaradi svoje velikosti in neprilagodljivosti ter pomanjkanja fleksibilnosti ne morejo zagotoviti učinkovite informatike. Nekatera podjetja so posledično nezadovoljna, ker ne dobijo njim prilagojenih rešitev. Na drugi strani pa obstajajo lokalni ponudniki, ki imajo omejitve v produktu, znanju ali organizaciji, da bi lahko obvladovali in ponujali zahtevnejše rešitve, ki so za stranke optimalne.

Želimo delovati v tej vrzeli tako, da stranko spoznamo in ji ponudimo optimalno rešitev za njene potrebe. Sposobni smo ji svetovati, ne samo kaj in kako naj uporabi, ampak tudi, kaj in kako naj izboljša v svojih poslovnih procesih. Naše rešitve prilagajamo strankam, vendar pri prilaganju pazimo kaj je poslovno smiselno za obe strani. S stranko v skupnem dialogu definiramo rešitve, ki so za njo in za nas optimalne.

Vseskozi sledimo naši viziji in poslanstvu. Poudarek dajemo na razvoju znanja zaposlenih, razvoju programske opreme in večanju zadovoljstva uporabnikov. Na podlagi tega in glede na naše strokovno področje želimo postati vodilni ponudnik poslovnih programskih rešitev za vse tiste, ki si želite nekaj več. Kaj to pomeni?

Želimo postati prva izbira tistim, ki ustanavljajo podjetje in želijo postati veliki.

Želimo postati prva izbira za vse tiste, ki vedo, da želijo imeti med seboj povezane popolnoma vse procese v podjetju.

Želimo postati prva izbira podjetnikom, ki cenijo odličnost in bodo zato prepoznali priložnost v tem, da imajo programske rešitve, ki so jim pisane na kožo.

Predvsem pa želimo postati prva izbira za vse tiste, ki cenijo osebni pristop in učinkovito premagovanje poslovnih izzivov.

Države kjer delujemo: Slovenija, Srbija

PARTNERJI

ZGODOVINA

1989

PRVA STRANKA

  • Lambrechtov dom

01.07.1999

PRO.3

• Tretja generacija programov
• Razvojni jezik: Visual FoxPro

08.04.1989

USTANOVITEV PRO-BIT

• Programi PRO
• Razvojni jezik: Clipper

1994 – 1999

FOXPRO

• Druga generacija programov
• Razvojni jezik: FoxPro

2017 & 2018

CERTIFIKAT ODLIČNOSTI

Najvišji razred bonitetne odličnosti

2014

PRO.4

• Peta generacija programov – v oblaku
• Razvojni jezik: Python, Angular JS, ReactJS, React Native

2017-2019

UVAJANJE NOVE TEHNOLOGIJE

Prehodi obstoječih strank iz PRO.3 na PRO.4

SE NADALJUJE

2010 – 2013

PRO.4 #1

• Četrta generacija programov
• Razvojni jezik: Microsoft.NET C#

NAŠA EKIPA

Pro-bit ekipa, 2019

Close Menu