BREZPLAČNA PREDSTAVITEV: Aplikacija za izvajalce POMOČI NA DOMU in OSEBNE ASISTENCE

Zaradi velikega zanimanja bomo ponovili brezplačno predstavitev aplikacije Pro.4 Pomoč na domu, ki je namenjena tudi izvajalcem osebne asistence.    

Kdaj?

14. aprila 2021 ob 10. uri preko Zoom povezave
Z našo aplikacijo Pro.4 Pomoč na domu, ki je zaradi narave dela prilagojena tudi procesom izvajalcem osebne asistence, dobite pregled nad bazo uporabnikov ter ostalih podatkov, z mobilnim podaljškom (Android in iOS) za oskrbovalce ali osebne asistente na terenu za planiranje in evidentiranje do končnega obračuna in poslanih faktur. Obenem omogoča tudi izpis podatkov za poročila, ki jih izvajalci oddajate na MDDSZ in IRSSV.
 
Možna je tudi kombinacija oz. dodatna uporaba z modulom za evidentiranje del. časa, kjer so zbrani vsi podatki za obračun plač.

Želimo vam aplikacijo podrobneje predstaviti, zato vas vabimo na brezplačno predstavitev, ki bo v sredo, 14. aprila 2021 ob 10. uri preko Zoom povezave.

Kaj o aplikaciji pravijo uporabniki?

˝Program je naš sistem delovanja poenostavil, poenotil in naredil vsakodnevno težko delo uporabniku bolj prijazno. Zadovoljni smo z vašimi storitvami, saj ste se pripravljeni prilagajati in nam priskočite na pomoč tudi v najbolj težkih trenutkih.˝
(Edita Hasanović, Zavod za oskrbo na domu Ljubljana)

Pridružite se nam na brezplačni on-line predstavitvi
⬇️

  • Uporabnikom prijazno mobilno aplikacijo za beleženje obiskov in opravil socialnih oskrbovalk ali osebnih asistentov na terenu z možnostjo dodajanja različnih vnosov v kombinaciji evidence delovnega časa.
  • Enostavno spletno aplikacijo za planiranje obiskov in potrjevanja opravljenih storitev, obračun in pošiljanje faktur.
  • Ena baza podatkov pomeni enkraten vnos podatkov, možnost izpisa raznih analiz in statistik pa vam prihrani čas.

Vas pred tem, zanima še kaj?

Če imate v povezavi z dogodkom še kakšno vprašanje, nam pišite na: izobrazevanje@pro-bit.si.

Za  podrobnosti o vseh naših dogodkih, še naprej spremljajte naš blog in družbena omrežja.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih