Delo na daljavo in webinarji

Kako smo to doživljali na Pro-Bitu?

V preteklih tednih sta delo na daljavo, spletna izobraževanja in videokonference postale nekaj, kar nas je večina sprejelo v svoj vsakdan. Res je, da smo na Pro-Bitu takšne metode komunikacij in ostalih aktivnosti v preteklosti že izvajali, ampak ne v tolikšni meri kot v preteklih tednih. Ob prvih izvedbah webinarjev smo se soočali s tremo in drugimi manjšimi tegobami, kasneje pri zadnjih serijah junijskih webinarjev pa je vse skupaj potekalo brez najmanjših zapletov.  Naši sodelavci, ki so bili prej navajeni izvajanja izobraževanj in predstavitev po klasični metodi, so tudi že sprejeli nov način dela.

Kako smo zaključili serijo webinarjev?

Junijska serija webinarjev v povezavi z nepogrešljivimi rešitvami za digitalno transformacijo in delom na daljavo, je za nami. V treh tednih smo se sprehodili skozi informacijske rešitve, ki pomagajo vizualizirati naloge in uspešno zaključiti projekte. Pri tem pa nismo pozabili na vzpostavitev komunikacije med vsemi udeleženci procesa.

Pokazali smo vam, kako uvesti sistem za vodenje evidence delovnega časa. Ker sta digitalizacija in s tem povezana digitalna pisarna praktično že nujna, smo si pogledali, kako vzpostaviti digitalno pisarno.

Serijo junijskih spletnih druženj smo zaključili z webinarjem za upravnike na temo: kako si lahko upravnik zagotovi konkurečno prednost.

V veselje in spodbudo nam je bilo, da smo zadnji webinar zaključili z odličnim sodelovanjem s strani udeležencev, saj smo sproti odgovarjali na vrsto vprašanj. Ob tem smo dobili potrditev, da spletna druženja izvajamo v pravi obliki, in da nas je vedno več takšnih, ki smo takšno obliko komunikacije vzeli v svoj vsakdan.

Ste zamudili naša spletna druženja? Pišite nam za več informacij in za posnetek webinarja, ki vas zanima.

ALI

SPLETNA DRUŽENJA PONOVNO V JESENI

Spletna druženja bomo ponovno pričeli izvajati v jeseni, ki jih bomo, če bo možno, kombinirali tudi z dogodki po stari navadi – v živo. Za več informacij o jesenskih dogodkih spremljajte naše blog zapise in objave na družbenih omrežjih.

Če še niste prijavljeni na naše novice, kjer vas bomo tudi obveščali o vseh novostih, se prijavite na spodnjem obrazcu.

 

Zaposleni v podjetju Pro-Bit vam želimo prijetno in sončno poletje.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih