Dogodek: Vodenje proizvodnje na dosegu roke

Če ste podjetnik, ki išče učinkovito in zanesljivo programsko rešitev za vodenje proizvodnje, imamo za vas odlično novico! Naše podjetje je pripravilo inovativno programsko rešitev, ki vam lahko pomaga pri optimizaciji vaših proizvodnih procesov in izboljšanju učinkovitosti vašega podjetja.

Če želite izvedeti več o naši programski rešitvi in kako vam lahko pomaga pri optimizaciji poslovanja, vas vabimo, da se nam pridružite na našem dogodku dne 11.05.2023 v Vinski kleti Zlati grič v Slovenskih Konjicah.

Na dogodku vam bomo predstavili vse prednosti naše programske rešitve ter vam dali priložnost, da se srečate z našo ekipo in postavite vprašanja, ki jih morda imate o našem podjetju in sami rešitvi. Seveda, pa bo možen tudi sprehod čez demo verzijo programa.

Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje svojega poslovanja! Pridružite se nam na našem dogodku dne 11.05.2023 in si zagotovite svoje mesto.

Vodenje proizvodnje

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih