JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih Konjicah.  

Dogodek je brezplačen in organiziran z namenom, da vam pomagamo poglobiti vaše znanje našega programa PRO.4 in vas obvestimo o aktualnih zakonskih spremembah. 

 🗓️ 28. novembra 2023 🗓️  

🕣 ob 8.00 uri 🕣 

 Glavni temi letošnjega jesenskega računovodskega zajtrka bosta: 

  • Predstavitev in prikaz finančnega razkritja poslovanja – standard, ki ga je leta 2014 vpeljala GZS in predstavlja nabor različnih analiz glavne knjige, katerega zahtevajo banke. 
  • Predstavitev aktualnih zakonskih sprememb v programu in predstavitev razvojnih funkcionalnosti PRO.4 Plače. 

 Pridružite se nam na tem zanimivem in informativnem dogodku, kjer boste imeli priložnost spoznati najnovejše informacije iz sveta računovodstva ter se povezati s strokovnjaki na tem področju. 

Za udeležbo na dogodku vas prosimo, da se prijavite preko spodnje povezave ⬇️

Veselimo se vaše prisotnosti na našem jesenskem srečanju, ne pozabite, da imate na računovodskem zajtrku možnost izmenjave mnenj z drugimi uporabniki programa, kar daje temu dogodku neprecenljivo vrednost. 

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih