Kaj potrebuje sodoben upravnik za učinkovito opravljeno delo?

Pred časom smo imeli priložnost spoznati upravnika, ki je že skoraj obupal nad tem, da bi za svoje delo uporabljal učinkovito in upravniku prijazno programsko rešitev. Povedal nam je, da že nekaj let pri svojem delu uporablja program, s katerim ni zadovoljen.

Sicer je že iskal druge možnosti in imel predstavitve tudi s strani drugih ponudnikov programskih rešitev, ampak je pogrešal razumevanje s strani ponudnika, o njihovih potrebah in željah ter možnostih pri delovanju programa.

S čim se soočajo upravniki?

V nadaljevanju pogovora smo prišli do zaključka, da se upravniki pri svojem delu dejansko soočajo s številnimi izzivi  in nalogami, ki niso nujno vedno povezane s procesi upravljanja. Vseeno jih pa morajo nekako izvesti. Ob vsem tem pa mora dober upravnik skrbeti še za interese etažnih lastnikov in najemnikov, biti odziven in fleksibilen. Pa še bi lahko naštevali …

Zaključek pogovora ni zgolj to, da smo zasledili svojo prodajno priložnost in uspešno nadaljevali prodajni proces. Pogovor in srečanje z omenjenim upravnikom sta nam tudi pomagala pri smernicah nadaljnjega razvoja programa, in zavedanju, da je pri vsem tem najpomembnejši prav uporabnik -upravnik. Dejstvo je, da upravnik za dosego konkurenčne prednosti in za učinkovito zastopanje etažnih lastnikov ali najemnikov poslovnih prostorov potrebuje tudi pravo programsko podporo in prav tako dobavitelja, ki mu je pripravljen prisluhniti.

Tudi odločitev povezana z izvedbo gradbenih in obrtniških del, celoten načrt vzdrževanja, ter vodenjem le-teh je lahko lažja z ustrezno programsko podporo.  Za kvalitetno izvedbo omenjenega v vsakdanjem delu potrebuje upravnik orodje, ki mu omogoča vizualizacijo predvidenih aktivnosti ali nalog.

Dejstvo je, da dober upravnik s pravimi odločitvami doseže prihranke. Pa naj si bo pri izvajalcih za vzdrževalna dela, ali na drugi strani pri ponudniku programskih rešitev.

Upravniki, poenostavite svoje poslovanje, posvetite se svoji dejavnosti in izberite dobavitelja, ki vam je pripravljen prisluhniti.

Potrebujete spodbudo, tisto pravo za lažji odločilen korak?

Pridružite se nam na spletnem seminarju, ki ga bomo izvedli 14. oktobra 2020 ob 13. uri.

Udeležba na spletnem seminarju je brezplačna, potrebna pa je prijava.

V zapisu smo že omenili nekaj izmed izzivov upravnikov, ki jih še bomo v prihodnje implementirali v naše programske rešitve.

Več informacij o naši rešitvi najdte s klikom na spodnji gumb:

Pišite nam in z veseljem bomo prisluhnili tudi vam. S ciljem, da bomo skupaj prišli do najustreznejše rešitve.

📧 majda.drame@pro-bit.si

📱 +386 (0) 41 440 95

Za  podrobnosti o webinarju in drugih naših dogodkih, še naprej spremljajte naš blog in družbena omrežja.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih