KONKURENČNA PREDNOST ZA UPRAVNIKE

Pri današnjem močnem konkurenčnem trgu je pomembno, da smo fokusirani na svoje delo, ljudi s katerimi poslujemo. Za doseg konkurenčne prednosti je ključno, da ste upravniki osredotočeni na svoje stranke in njihove potrebe in ne na program, ki ga uporabljate pri svojem delu. Zagotoviti si morate uporabniku prijazno informacijsko rešitev, ki vas razbremeni in vam omogoča opravljanje dela ne glede na lokacijo, na kateri se nahajate.

Sliši se lepo, ampak kako to izgleda v praksi? Pridružite se nam na webinarju, na katerem bomo predstavili upravniku prijazno rešitev, ki deluje na visoko zmogljivi IT cloud infrastrukturi.

Zakaj se nam pridružiti na webinarju?

PRO.4 Upravljavec je rešitev namenjena vsem, ki skrbijo za upravljanje več stanovanjskih objektov in pri svojem vsakdanjem delu želijo uporabljati sodobno rešitev. Rešitev, ki jim omogoča, da se posvetijo delu upravnika in pri tem niso obremenjeni z informacijskim sistemom.

Izvedeli boste kako Upravljavec v povezavi z ostalimi moduli PRO.4 sistema predstavlja celovito rešitev za upravnike, ki:

Spletno srečanje 18.6.2020 ob 10.00 uri

Prijavite se lahko spodaj:

Prednosti PRO.4 Upravljavca

Program je zasnovan tako, da imate vse sklope na dosegu roke in povezane med seboj. 

Dostopajte do programa oz. modula kadarkoli in od kjerkoli, ne glede na to ali ste v pisarni, na terenu ali delate od doma.

Smo ponudnik z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju računovodskih sistemov (ERP sistemov).

Naši strokovnjaki vse uporabniške nastavitve nastavijo po vaši meri in po vaših željah ter potrebah. 

Spremembe nastavitev pri posameznem uporabniku istega naročnika, ne vplivajo na spremembe nastavitev drugega uporabnika.

  • Sistematično vnašanje podatkov – povezava med sklopi upravljanja in moduli.
  • Po uporabniku prilagodljiv pregled podatkov.
  • Enostaven prehod na sistem PRO.4 Upravljavec.
  • Kratek čas uvajanja novega sodelavca.

Pridružite se nam 18.6.2020 ob 10.00 uri

Več o možnostih, ki jih imate v sklopu našega Upravljavca bomo govorili na spletnem druženju 18. 6. ob 10. uri, ki ga bo izvedla produktna vodja Urška Frece v kombinaciji s svetovalko z več letnimi izkušnjami za modul Finance - nepogrešljiv sklop za brezskrbno upravljanje.

Zakaj se pridružiti ravno nam? Razberite tudi iz spodnje izjave našega naročnika.

"Zagotovo podjetje Pro-Bit po načinu komunikacije s svojimi strankami ne spada med tradicionalna podjetja v Slovenski IT industriji, saj tako z uporabniško izkušnjo programov, kakor tudi nivojem komunikacije popolnoma dosegajo uporabnikova pričakovanja. Tudi zato naši podjetji plodno sodelujeta ves čas delovanja."
Tomaž Rihtaršič, direktor
STANOVANJSKO PODJETJE KONJICE d.o.o.

IZKORISTITE VAVČERJE ZA DVIG DIGITALNIH KOMPETENC

Slovenski podjetniški sklad vam nudi 60% nepovratnih sredstev

V okviru Vavčerja za dvig digitalnih kompetenc lahko s strani Slovenskega podjetniškega sklada in z našo pomočjo pridobite do 60 % nepovratnih sredstev za usposabljanja, namenjena digitalizaciji.

Želite izvedeti več o kombinaciji vavčerjev in naše sodobne informacijske tehnologije?

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih