KORISTNE INFORMACIJE ZA LAŽJO IZVEDBO DELA NA DALJAVO (Delo od doma)

Glede na razmere v katerih se nahajamo že nekaj časa, je delo od doma in s tem povezane spremembe pri izvedbi dela in vzpostavljeni komunikaciji, postala že stalnica. Ne glede na to, da smo določene spremembe morali uvesti že tako ali drugače, še vedno ostajajo možnosti za optimizacije in dodelave.

Na temo možne uporabe digitalnih rešitev za nemoteno delo od doma in uvedbe digitalizacije v podjetju Pro-Bit v naslednjih tednih organiziramo brezplačne webinarje.

Na webinarjih se bomo pogovorili o uporabi informacijskih rešitev, ki so trenutno nepogrešljive pri učinkoviti izvedbi našega dela. Spodaj si lahko preberete kratko najavo planiranih webinarjev in pridobite dodatne informacije za prijavo.

Fleksibilno vodenje delovnega časa - kadarkoli in kjerkoli

Imate težave pri vodenju registracije delovnega časa, ker ste imeli izključno registracijo preko kartic in registracijskega terminala?

Pri delu od doma to seveda ni več izvedljivo. Potrebujete fleksibilno rešitev, ki deluje na katerikoli mobilni napravi.

V podjetju Pro-Bit se dobro zavedamo, da se kar nekaj organizacij sooča s takšnimi težavami in je fleksibilna rešitev za vodenje registracije delovnega časa postala nuja.

V sklopu digitalne solidarnosti omogočamo brezplačno uporabo rešitve za vodenje evidence delovnega časa.

V naslednjem mesecu bomo za vas na to temo izvedli dva webinarja na temo FLEKSIBILNO VODENJE DELOVNEGA ČASA – KADARKOLI IN KJERKOLI. 

Vizualizirajte potek dela in spremljajte vse aktivnosti in projekte na enem mestu

Za lažje vodenje projektov, hitro in preprosto dodajanje nalog, zgotovljeno komunikacijo med vsemi udeleženci posameznega procesa je nepogrešljiva iPodpora.

Več informacij boste pridobili na našem webinarju z naslovom VIZUALIZIRAJTE POTEK DELA IN SPREMLJAJTE VSE AKTIVNOSTI TER PROJEKTE NA ENEM MESTU. 

Osvobodite se skrbi pred izgubo dokumentov in si zagotovite varnejše poslovanje

Sistem od vrat do vrat, čakanje, skenerji in tiskalniki so stvar preteklosti. Ne samo zaradi stanja v državi tudi po obdobju koronavirusa bo pomembno, da izkoristimo možnosti, ki nam jih prinašajo digitalne tehnologije in smo učinkovitejši.

Izkoristite dano priložnost, pridružite se nam na brezplačnem webinarju in zmanjšajte možnosti za izgubo dokumentov.

Tema webinarja bo: OSVOBODITE SE SKRBI PRED IZGUBO DOKUMENTOV IN SI ZAGOTOVITE VARNEJŠE POSLOVANJE. 

Sodobna informacijska rešitev za upravljanje nepremičnin

Kdaj če ne sedaj? Sedaj je pravi čas, da pričnete razmišljati o prednostih, ki jih pridobite z uporabo sodobne tehnologije.

Pridružite se nam na brezplačnem webinarju na katerem boste spoznali vse možnosti in prednosti, ki vam jih predstavlja sodobna rešitev (cloud rešitev) za upravljanje nepremičnin.

Vodilo našega razvoja je ustvariti uporabniku prijazno rešitev, kar je ključna prednost našega Upravljavca. Prepričajte se sami na webinarju s temo: SODOBNA INFORMACIJSKA REŠITEV ZA UPRAVLJANJE NEPREMIČNIN.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih