Načrt sproščanja ukrepov za zajezitev epidemije covid-19

Vlada je skupaj s strokovno skupino pripravila načrt sproščanja ukrepov za zajezitev epidemije covid-19.

Razdelila ga je v pet skupin: črno, rdečo, oranžno, rumeno in zeleno.

Glavna kriterija skupin sta sedemdnevno povprečje števila okuženih in število hospitaliziranih bolnikov s covid-19. Ukrepi se bodo začeli sproščati, ko bo izpolnjen eden od pogojev, sedemdnevno povprečje pa bomo spremljali vsak dan.

Več o načrtu sproščanja ukrepov si lahko preberte s klikom na spodnji gumb. ⬇️

Podatke o širjenju okužb s COVID-19 zbirata Ministrstvo za zdravje in Nacionalni inštitut za javno zdravje. Aktualne podatke, ki so zajeti do polnoči preteklega dne, na spletu in družbenih omrežjih objavljajo vsak dan do 12. ure.

To lahko spremljate spodaj:

Vlada je vnovično izdala več odlokov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19

Vlada je 5. decembra ponovno izdala in v Uradnem listu Republike Slovenije objavila nekaj odlokov za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19. Vnovična izdaja posameznih odlokov sledi delni odločbi in sklepu Ustavnega sodišča Republike Slovenije. Več si preberite s klikom na spodnji gumb:

Podaljšanje veljavnosti turističnih bonov

3. decembra je Vlada sprejela tudi podaljšanje veljavnosti turističnih bonov do 31. decembra 2021 za upravičence, ki bonov še niso koristili.

Na kratko o cepljenju proti covid-19

Približujemo se dnevu, ko bodo v Slovenijo prispeli prvi odmerki cepiva proti covid-19 in se bo pričelo s cepljenjem. Vlada je pripravila nekaj osnovnih informacij, ki na kratko pojasnjujejo potek cepljenja proti covid-19 v Sloveniji. 

Cepljenje bo brezplačno in neobvezno.

Vsebina je pripravljena na podlagi objav na REPUBLIKA SLOVENIJA gov.si.

Potrebujete pomoč pri vzpostavitvi dela od doma?

Če potrebujete pri uvedbi dela od doma kakršnokoli pomoč, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, da bomo skupaj našli primerno rešitev za vaše varno delo na daljavo. 

Če potrebujete pri uvedbi dela od doma kakršnokoli pomoč, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, da bomo skupaj našli primerno rešitev za vaše varno delo na daljavo. 

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih