Napovednik jesenskih webinarjev

Koronavirus, covid-19, pandemija, število novih okužb narašča, možno ponovno zaprtje mej…glavne besede in naslovnice zadnjih nekaj mesecev. Negativnim novicam in dejstvom, s katerimi nas preplavljajo mediji, ni videti konca. Kaj to pomeni? Ali kdo izmed nas zares ve, kaj nas čaka? Kdo bi vedel? Odgovora pravzaprav ne pozna nihče…vsaj nihče od navadnih smrtnikov ne. 

Spletna izobraževanja in dogodki del našega vsakdana

Odgovorov na zgornja vprašanja ne poznamo, se pa v Pro-bitu iz dneva v dan trudimo, da naše tako poslovno kot osebno življenje poteka kar se da normalno, sproščeno, efektivno. Seveda vse v skladu z varnostnimi predpisi in pravili, ki nas vedno bolj obdajajo. Pro-bitovci v večini še vedno delamo na daljavo in takšen način dela uvajamo tudi za naše stranke in jim pri tem pomagamo z raznimi spletnimi srečanji.

V preteklih tednih oziroma mesecih so spletna izobraževanja in dogodki postali že nekaj vsakdanjega. Spletna srečanja oz. tako imenovani webinarji so se izkazali kot dobra praksa, zato bomo s tem še nadaljevali.

Kaj smo tokrat pripravili za vas?

Za vas smo pripravili novo serijo spletnih srečanj – jesenskih webinarjev – ki vam bodo v veliko oporo in pomoč pri morebitni uvedbi digitalizacije v vaše poslovanje. Za vzpodbudo in pomoč bomo z vami:

Jesenska serija webinarjev

S pomočjo spletne tehnologije se bomo družili ob pogovorih o zgornjih temah v primerni kombinaciji z našimi informacijskimi rešitvami.

Spletna jesenska izobraževanja

Poleg omenjenih webinarjev smo v preteklih mesecih izpeljali tudi kar nekaj spletnih izobraževanj za naše stranke, s čimer imamo namen nadaljevati tudi v bodoče.

Eno izmed prvih izobraževanj v jeseni bo namenjeno novim funkcionalnostim za javni sektor (domovi za ostarele).

Vas zanima? Pišite nam TUKAJ.

V primeru želja in idej, vas prosimo, da nam podate mnenje, kakšna izobraževanja bi si želeli poslušati v prihodnje.

Kaj nas čaka?

Še vedno ne vemo, kaj nas čaka, kako dolgo se bomo še borili s Covidom-19 in zagotovo ne vemo, kaj bo to prineslo na poslovnem področju. Kar pa vemo je, da imamo eno možnost tukaj in zdaj prav vsi. Lahko si zagotovimo varnejšo prihodnost z digitalizacijo poslovnih procesov, s čimer si lahko zagotovimo preprosto in učinkovito delo tako na daljavo kot v pisarni.

Spremljajte naše objave na blog strani kot tudi na družbenih omrežjih, na katerih bomo v naslednjih dneh objavljali še ostale podrobnosti glede obravnavanih tem pri posameznih webinarjih.

Ne dovolite si, da vas zanašanje na ustaljene vzorce in trenutne delovne navade zavira pred uspehom. Skupaj z nami uspešno naredite korak v novo prihodnost in že v naprej bodite pripravljeni na kakršen koli razplet koronavirusa.

Dobrodošli v digitalni dobi!

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih