Novi triki in nasveti v mesecu februarju

V prazničnem decembru smo skupaj odštevali do božiča z odpiranjem adventnega koledarja in naših nasvetov za uporabo Pro.4 programov. 
Ker pa Pro-bitovci iz prve roke vemo, kako zelo nam lahko ti triki pohitrijo delovne procese, smo za vas zbrali še nekaj dodatnih nasvetov. 
 
Z novimi triki in nasveti pričenjamo s 1. februarjem 2021 in do začetka zimskih počitnic bomo vsaka dva delovna dneva odkrili po nov nasvet za olajšano delo v Pro.4 programih.
 
Zato spremljajte naša e-poštna sporočila in občasno preverite tudi nezaželeno pošto, saj se lahko zgodi tudi to, da kakšno sporočilo zajadra tja. 

Še vedno nimate shranjene zbirke vseh nasvetov iz adventnega koledarja?

Če se vam je zaradi prevelike obremenjenosti (kar nam je popolnoma znano 😉) ali kakšnega drugega razloga zgodilo, da si še niste uspeli niti shraniti celotne zbirke naših trikov in nasvetov iz Pro-bitovega adventnega koledarja, imamo za vas zbrano zbirko vseh trikov in nasvetov iz decembrskega spektra še vedno pripravljeno.

Še niste prijavljeni na naše PB e-novice?

Če še ne prejemate naših e-novic se lahko prijavite s klikom na spodnji gumb. ⬇️

Za  podrobnosti o vseh naših dogodkih, še naprej spremljajte naš blog↗️ in družbena omrežja.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih