Obvestilo strankam: NOVA VERZIJA PROGRAMA PRO.3/4 DOMOVI STAREJŠIH

Spoštovani uporabniki programa!

Obveščamo vas, da smo v skladu s predpisi ZZZS in okrožnico MP 2/2021 pripravili novo verzijo programa Pro.3/4 Domovi.

Verzija vključuje novi način priprave in naročanja plenic za posredovanje v online sistem in novi obrazec NAR 3/04 za posredovanje dobaviteljem.

Kot ste verjetno že sami seznanjeni se po novem naroča število plenic glede na stopnjo inkontinence na dan in ne število artiklov.

Spremembe s strani ZZZS-ja vstopijo v veljavo s 1. 12. 2021. 📅

Z naše strani imamo pripravljene novosti, katere bomo nameščali glede na prejeto obvestilo, da ste iz programa Pro.3 Domovi za mesec november že izdali naročilo.

Naprošamo vas, da na elektronski naslov podpora@pro-bit.si ali z oddajo zahtevka v programu Pro.4 posredujete sporočilo, da ste za mesec november oddali naročilo za plenice in da lahko nadgradimo aplikacijo Pro.3 Domovi.

Nadgradnje bomo pričeli izvajati po 15.11.2021

Uporabniki programa Pro.4 Domovi nas ne potrebujete obveščati, saj so novosti z včerajšnjo nadgradnjo že implementirane in programsko vezane na termin 1.12.2021.

Po izvedeni nadgradnji na strani Pro.3 Domovi boste na elektronski naslov s strani izvajalca nadgradnje prejeli obvestilo o novostih in morebitni potrebi po ureditvi obstoječih podatkov.

Uporabniki Pro.4 Domovi boste imeli navodila nameščena v aplikaciji s klikom na gumb »Dokumentacija« opis novosti.

Dve osnovni novosti, kateri morebiti vplivajo na vaša naročila:

– za enega stanovalca ne smemo več naročati plenic pri 2 različnih dobaviteljih (Primer dnevne pri dobavitelju A, nočne pri dobavitelju B);

– pri vnosu podatkov in vpisanih količinah se obvezno uporablja količina koliko plenic na dan, uporabniki, kateri imate vnose 90 plenic na mesec, morate podatke urediti tako, da bo vnos 3 plenice na dan.

 

Vsebinsko boste zaradi NAR 03/04 obrazca še vedno vpisovali podatke o artiklih, medtem ko naročanje poteka po stopnji inkontinence.

 

Podpora strankam,
Slov. Konjice, 8. 11. 2021

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih