Povečanje učinkovitosti v socialnovarstvenih zavodih

Ali ste vedeli, da v podjetju Pro-bit več kot 70 strokovnjakov že 33 let razvija 4. generacijo programske rešitve tudi za socialnovarstvene zavode na slovenskem trgu? Uporabljate za podporo svojemu poslovanju programsko opremo, ki ne izpolnjuje več zahtev, katere prinašajo novi trendi kot so trajnost in digitalizacija?

Vabimo vas na dogodek na katerem vam bomo predstavili najnaprednejše programske rešitve na slovenskem trgu in koristne informacije za uvedbo digitalizacije za vaš zavod, ter odgovorili na vaše dileme.

Predstavili vam bomo prednosti, ki jih lahko digitalizacija prinese v vaš zavod, ter prihranke s katerimi lahko povečate učinkovitost vaših zaposlenih in vse prednosti uporabe napredne tehnologije za upravljanje vašega zavoda.

Dogodek bo potekal v prijetnem ambientu v prostorih vinske kleti Zlati grič v Slovenskih Konjicah 13. december 2022, kjer bo po končani predstavitvi potekal še ogled vinske kleti Zlati grič z degustacijo.

Dogodek je namenjen direktorjem, socialnim delavkam, Vodjem zdravstvene nege ter izdelovalcem obračuna. 

V kolikor imate kakšna vprašanja smo za vas dosegljivi na:

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih