PREHOD IZ PRO.3 NA PRO.4

Pomembno obvestilo za uporabnike Pro.3 rešitev!

Napredek v računalniških in programskih tehnologijah je v zadnjih nekaj desetletjih dosegel impresivno raven. Te tehnologije ne izboljšajo le našega vsakdana, temveč tudi področja izobraževanja, zdravstva, proizvodne industrije in še mnogih drugih. Lahko bi torej rekli, da so nedavni napredki v računalniških in programskih tehnologijah osnova za jutrišnjo družbo.

Tudi v podjetju Pro-bit držimo korak s časom, zato razvijamo novo tehnologijo Pro.4, ki temelji na oblačnih storitvah. Z njo želimo nadomestiti naše Pro.3 rešitve, ki ne omogočajo našim strankam povečevanja učinkovitosti v takšni meri, kot jo omogoča novejša tehnologija Pro.4. 

PREHOD IZ PRO.3 NA PRO.4

Obveščamo vas, da od 01.01.2023 za določene module programske opreme PRO.3 uporabnikom ne bomo več zagotavljali nadaljnjega razvoja in podpore. Natančnejše ukinitve za določene module vam bomo še posredovali.

Da bo prehod za vse nas čim manj stresen, pripravljamo za vas predstavitev novih modulov.

Dogodek: PREHOD IZ PRO.3 NA PRO.4

Brezplačna predstavitev bo potekala v živo torek, 15.11.2022 v hotelu Terme Zreče v njihovi večnamenski dvorani.

Predstavitev je namenjena uporabnikom Pro.3 modulov Finance (GK, DDV, OS), Plače, Potni nalogi Kadrovska evidenca, VPRO.

Vljudno vabljeni!

V kolikor imate kakšna vprašanja smo za vas dosegljivi na:

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih