BREZPLAČNI WEBINAR: “Vaše podjetje na dlani, spoznajte našo mobilno materialno in skladiščno poslovanje”

Vabimo Vas, da se nam pridružite na brezplačnem online webinarju v četrtek, 29.06.2023, ob 10:00 uri, kjer vam bomo predstavili aplikacijo za mobilno skladiščno poslovanje.
 
Živimo v dobi, kjer tehnologija nenehno briše meje tega, kar je mogoče. Podjetja nenehno iščejo nove in učinkovite načine za izboljšanje svojih procesov in ohranjanje konkurenčne prednosti. V današnjem svetu poslovanja, prilagodljivost, mobilnost in učinkovitost niso več samo prednosti, ampak so postale nujnost.
 
Na webinarju boste spoznali našo mobilno aplikacijo PRO.4 Mobilno materialno in skladiščno poslovanje, ki bo vaše poslovanje dvignila na višjo raven. Pokazali vam bomo, kako lahko naša rešitev izboljša učinkovitost, poveča produktivnost in vam omogoči, da se osredotočite na to, kar je najpomembnejše – vaše stranke.
 
Aplikacija omogoča enostavno upravljanje skladiščavključno s tvorbo dokumentovpregledom zalogskeniranjem črtnih kod in podpisovanjem dokumentov. Pridružite se spletnemu seminarju in spoznajte prednosti mobilnega skladiščnega poslovanja!

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih