Pro-bit že več kot 30 let ponudnik informacijskih rešitev

Leta izkušenj za prodorne programske rešitve

Kmalu bo minilo leto dni, kar smo kot podjetje PRO-BIT obeležili 30. obletnico. Direktor, Vlado Gobec, je tisti, ki se je pred 30-imi leti odločil zapustiti redno službo in se odločil za samostojno pot. Drzna odločitev ga je popeljala med številne zahtevne izzive, ki jih je skupaj s predanimi sodelavci uspešno premoščal.

V zadnjih sedmih letih smo naredili novo generacijo programov v oblačni tehnologiji, v katere smo nadgradili z našimi 30-letnimi izkušnjami. Naredili smo tudi kopico novih modulov, kot so management kakovosti (Quality Management System), vodenje projektov, upravljanje z nepremičninami, fizioterapijo, delovno terapijo, pomoč na domu, programe in mobilne aplikacije za izvajalce pomoči na domu in osebne asistence, finančno-računovodski programi, programi za kadrovsko upravljanje in evidentiranje delovnega časa, ter razne projekte po naročilu za kupce kot so Dars, Celjski Sejmi in drugi.

Te programe je zaradi oblačne tehnologije možno uporabljati kjerkoli in kadarkoli. Le-ta se dobro obnese za vse vrste podjetij in organizacij, kot tudi za poslovneže, ki na dopustu želijo spremljati svoje poslovanje. Največje prednosti pa je ta tehnologija pokazala v zadnjih mesecih zaradi izbruha Covid-19, ko smo bili čez noč prisiljeni spremeniti način in kraj dela. To smo ravno zaradi prednosti sodobne oblačne tehnologije lahko storili skoraj popolnoma nemoteno.

Pro-bit je skozi vsa leta svojega obstoja raslo in gradilo na svojem timu ter na svojih strankah

Naš tim sestavljajo predvsem programerji iz lokalnega okolja, ki cenijo kvaliteto obmestnega življenja v okolici Slovenskih Konjic in se ne marajo voziti v službo v Ljubljano ali Maribor. Zavedamo se, da je kvalificiran kader tisto, kar nas lahko ponese do uspeha, zato se nam zagotovo obrestuje stalno štipendiranje študentov magistrskega študija računalništva. Veliko je tudi študentov, ki med poletjem prihajajo k nam na počitniško delo, večina se jih po študiju zaposli pri nas.

Veliko možnosti dajemo tudi mladim, še neizkušenim, ki jih intenzivno izobražujemo in vanje vlagamo z upanjem in vizijo, da bodo v nekaj letih pridobili potrebne kompetence

Ne moremo pa iti mimo dejstva, da nas od samega začetka spremlja zelo lepo število zvestih strank. Ena izmed teh strank je tudi Celjski sejem d.d., s katerimi beležimo več kot 30-letno tradicijo sodelovanja.

Projekti po meri naročnika

Za Celjske sejme smo razvili sejemski sistem po meri naročnika:

Zametki podjejta že iz študentskih let

Direktor, Vlado Gobec, pa je pravzaprav pričel z zametki našega podjetja že v svojih študentskih letih kot s.p., ko se je po vmesni službi pogumno in z naprednimi idejami odločil ustanoviti svoje podjetje.

Tako ni presenteljivo dejstvo, da je Vlado Gobec začel s pridobivanjem svojih zvestih strank že precej pred letom 1989.  Dom Domžale in Dom Kamnik sta primera domov javnega sektorja, ki nas spremljajo že vse izpred leta 1989.

Dom Domžale in Dom Kamnik sta primera domov javnega sektorja, ki nas spremljajo že vse izpred leta 1989.

Dom upokojencev Domžale

Dom starejših občanov Kamnik

Ob tej omembi bi se radi zahvalili vsem svojim zvestim strankam za dolgoletno in uspešno sodelovanje!

Sledite nas tudi na družbenih omrežjih kjer z vami poleg pomembnih informacij, delimo tudi zanimivosti in lepe misli:

Še ne prejemate naših PB novic?

Prijavite se zdaj in spremljajte vse novosti na današnjem trgu.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih