S PROGRAMSKO REŠITVIJO DO BOLJ UČINKOVITE PROIZVODNJE

Ali ste vedeli, da v podjetju Pro-bit več kot 70 strokovnjakov že 33 let razvija programske rešitve tudi za proizvodna podjetja na slovenskem trgu? Uporabljate za podporo svojemu poslovanju programsko opremo, ki ne izpolnjuje več zahtev katere prinašajo novi trendi kot so trajnost in digitalizacija?

Vabimo vas na dogodek na katerem vam bodo naši predavatelji predstavili programske rešitve in koristne informacije za uvedbo digitalizacije za vaše proizvodno podjetje, ter odgovorili na vaše dileme. Predstavili vam bomo prednosti, ki jih lahko digitalizacija prinese v vaše podjetje, ter prihranke s katerimi lahko zagotovite dolgoročno rast in razvoj podjetja.

Naše izkušnje bodo z vami delili produktni manager Marko Javornik, izvršna direktorica mag. Zvezdana Mlakar in davčna svetovalka mag. Rosana Dražnik.

Dogodek bo potekal v prijetnem ambientu v prostorih vinske kleti Zlati grič v Slovenskih Konjicah 30. avgusta 2022, kjer bo po končani predstavitvi potekal še ogled vinske kleti Zlati grič.

Vljudno vabljeni!

V kolikor imate kakšna vprašanja smo za vas dosegljivi na:

☎️ +386 (0)3 757 39 12

📧 prodaja@pro-bit.si

VEČ NOVIC: