Septembra se znova družimo v Celju – vabljeni, da nas obiščete na 53. MOS-u!

Letos bodo na celjskem sejmišču po letu in pol premora slovo od poletja obelodanili z novostmi in trendi  različnih področij. Čaka nas namreč največja poslovno–sejemska prireditev v regiji s 53-letno tradicijo – MOS, ki bo letos svoja vrata odprl med 15. in 19. septembrom. Sejem ponuja možnost, da se v enem dnevu seznanite s širokim naborom ponudbe, zberete informacije in odgovore razstavljavcev, ki vam bomo z veseljem pomagali. Na MOS-u bomo tudi mi, zato ne izpustite priložnosti, da izkoristite sejemske ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas!

Z dodelanim konceptom največjega poslovno-sejemskega dogodka v regiji MOS predstavlja novo usmeritev, ki bo odprla nova področja podjetjem za zagotavljanje zelenega, digitalnega in odpornega gospodarstva. MOS tudi letos ostaja razdeljen na 5 večjih področij: MOS DOM (gradnja in obnova doma), MOS TURIZEM (kamping in karavaning, turizem in prehrana), MOS TEHNIKA (oprema in materiali za obrt in industrijo), MOS B2B (poslovne storitve in poslovne priložnosti v tujini) ter  MOS PLUS (izdelki široke potrošnje).

Tako MOS obiskovalcem ponudi pridobivanje velikega števila informacij iz različnih virov ter primerjanje ponudbe med sabo. Za razstavljavce pa ostaja pomembno stičišče navezovanja stikov med podjetniki, iskanja novih strank in gojenja poslovnih odnosov vseh vrst.

Celjsko sejmišče vsako leto poskrbi tudi za pester spremljevalni program. Odvijala se bodo razna predavanja, svetovalnice, poskrbljeno bo za kulinarično razvajanje in zabavo. Letos bodo za dodatne aktivnosti na sejmu poskrbeli Dunking Devilsi. Ti bodo v FUN CONI, ki bo locirana med dvoranama A in L, s svojim akrobatskim showom v soboto, 18. 9., zadovoljili tudi najbolj zahtevno občinstvo. Vse dni bo v FUN CONI na voljo adrenalinsko-akrobatski park, kjer se boste lahko brezplačno zabavali mali in veliki.

Za pester sejemski program bo torej poskrbljeno, še posebej pa vabljeni na naš razstavni prostor (HALA L1, RAZSTAVNI PROSTOR 36), kjer bomo za vas pripravili posebne ugodnosti na področju programov za nabavo in prodajo ter v segmentu malega ERP-a.

Veselimo se vašega obiska na 53. MOS-u!

Ekipa Pro-bit

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih