fbpx

Sistemi vodenja kakovosti in upravljanja varovanja informacij

Ključ do uspešnega poslovanja in doseganje konkurenčne prednosti  je odvisen od razpoložljivosti pravih informacij v pravem trenutku. V podjetju Pro-bit se tega in pomembnost  varnosti podatkov  zelo dobro zavedamo, zato smo se tudi podali na pot pridobitve certifikatov za vodenje kakovosti in upravljanja varovanja informacij.

Sistem vodenja kakovosti

Izgradnja sistema vodenja kakovosti se nanaša na temeljni fokus poslovanja podjetja, ki ga predstavlja doseganje zadovoljstva naših odjemalcev, kar se izraža v uspešnem finančnem poslovanju podjetja, zadovoljstvu zaposlenih in naših poslovnih partnerjev.

S pridobitvijo mednarodnega standarda za vodenje kakovosti – ISO 9001, smo naše poslovanje ponesli na višji nivo.

Naši osnovi cilji v skladu z novo pridobitvijo so:

  • Izboljšanje zadovoljstva strank s ponudbo profesionalnih produktov in storitev.
  • Zvišanje produktivnosti zaposlenih.
  • Posodobitev in optimizacija delovnih procesov.
  • Osvojiti nove trge.

Pridobitev certifikata ISO 9001 je za nas dokaz naše predanosti kakovsti ter merilo lastne uspešnosti, saj le ta, z uvajanjem nenehnih izboljšav, omogoča doseganje čedalje boljših rezulatov poslovanja.

blank

Sistem upravljanja varovanja informacij

Varovanje informacij in same informacije so danes največja vrednost organizacije, zato je ključnega pomena pri uspešnem in neprekinjenem poslovanju zagotoviti ustrezno varnost za nemoteno poslovanje. V podjetju Pro-bit programska oprema d.o.o. se zavedamo svoje odgovornosti glede zagotavljanja varovanja informacij pri svojem delu ter poslovanju z našimi odjemalci.

S pridobitvijo mednarodnega standard za varovanje informacij – ISO 27001, smo v naše podjetje uvedli zahteve v zvezi s sistemom upravljanja varnosti informacij, ter si s tem omogočili sistematično, ponovljivo in primerljivo oceno svojih tveganj in izvajanje ustreznih kontrol za ohranitev zaupnosti, celovitosti in razpoložljivosti informacij.

Naši osnovni cilji v skladu z novo pridobitvijo so:

  • Povečanje učinkovitosti sistema upravljanja varovanja informacij.
  • Povečanje ozaveščanja zaposlenih.
  • Zmanjšati verjetnost pojavnosti dogodkov s področja varovanja informacij.

Pridobitev certifikata ISO 27001 je za nas dokaz da uspešnost in trajnost delovanja gradimo na zaupanju in kakovosti poslovanja, zato sistematično varujemo zaupnost, celovitost in razpoložljivost informacij s katerimi upravljamo.

blank

Ob tej pridobitvi gre posebna zahvala celotni ekipi Pro-bita, ki so se zadnjih nekaj mesecev zelo trudili, in dokazali, da skupaj zmoremo vse!

Sledite nas tudi na družbenih omrežjih, kjer za vas, poleg pomembnih informacij, delimo tudi zanimivosti in lepe misli:

VEČ NOVIC:

Vavčer za pridobitev certifikatov – ISO 9001

V okviru javnega poziva Vavčer za pridobitev certifikatov je podjetje PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA  d.o.o. izpeljalo projekt certificiranje po standardu kakovosti ISO 9001. Naložbo sofinancirata Republika

Vavčer za pridobitev certifikatov – ISO 27001

V okviru javnega poziva Vavčer za pridobitev certifikatov je podjetje PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o. izpeljalo projekt certificiranje po standardu kakovosti ISO 27001. Naložbo sofinancirata Republika

Close Menu