Spomladanski računovodski zajtrk – ponovno v živo

Zelo smo veseli, da lahko z vami delimo novico, da bo naš tradicionalni računovodski zajtrk tokrat ponovno potekal v živo!

 Po dolgih dveh letih imamo ponovno možnost, da naša druženja vsaj delno izpeljemo v živo. V podjetju smo se zato odločili, da priložnost izkoristimo za izvedbo računovodskega zajtrka. Za vse, ki bi se druženja iz osebnih razlogov raje udeležili preko spleta, pa bomo pripravili tudi povezavo do spletne videokonference Zoom.

Kot je že bilo v navadi, bodo tudi tokrat vsi prisotni na računovodskem zajtrku zjutraj prejeli odličen zajtrk in seveda jutranjo kavico/čaj, prav tako pa vam bo skozi celotno dogajanje na voljo tudi sveže sadje. 

Kje in kdaj se bomo ponovno srečali?

📆 V sredo, 20. aprila 2022 📆
🕗 ob 8. uri 🕗

Naše druženje bo potekalo HIBRIDNO, preko spletne videokonference (Zoom) in v živo, na sedežu podjetja (svojo željo nam, prosimo, zaupajte ob prijavi).

Število mest na PRO-BIT-u je seveda omejeno, zato s prijavo le pohitite, da si pravočasno zagotovite svoje mesto.

Spomladanski računovodski zajtrk

Pridružite se nam 20. aprila 2022 ob 8. uri. Udeležba na izobraževanju je brezplačna.

Katere bodo glavne tematike?

Naše druženje vam bo izboljšalo znanje na naslednjih področjih:

  • Plače (novosti in aktualne zakonske spremembe v programu),
  • EDČ (evidentiranje in priprava ur za Obračun plač),
  • HRM (izračun dopustov, odločbe bo dopustih…).

Ker pa je glavna značilnost računovodskih zajtrkov ravno vsesplošno izmenjavanje mnenj in skupinske debate, bomo nekaj časa seveda namenili tudi le-tem. Vanje se boste imeli možnost vključiti prav vsi, tudi tisti, ki se nas boste odločili spremljati iz svojih pisarn.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih