UKREPI SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA ZA OMILITEV POSLEDIC KORONAVIRUSA: ZAČASNA UKINITEV NEKATERIH VAVČERJEV

Slovenski podjetniški sklad je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter z drugimi institucijami  pripravil ukrepe, ki bodo doprinesli k omilitvi posledic širjenja koronavirusa. Nekateri so vezani na prilagoditve že uveljavljenih finančnih spodbud in instrumentov, prav tako pa bo uvedeni novi likvidnostni krediti.

V ta namen se začasno ukinjajo tudi naslednji razpisani vavčerji:

  • VAV-3 – Vavčer za tržne raziskave tujih trgov,
  • VAV-8 – Vavčer za digitalni marketing,
  • VAV-9 – Vavčer za pripravo digitalne strategije ter
  • ukinitev dveh rokov za oddajo vloge v sklopu obstoječega razpisa P4D 2019-2023 (Spodbude za digitalno transformacijo MSP).

Sklad vse informacije v zvezi s temi ukrepi sprotno objavlja na spletni strani na njihovem zavihku Novice in objave. Konkretne spremembe v zvezi s temi spremembami si lahko ogledate tukaj.

Ker pa se razmere v gospodarstvu še zaostrujejo, je mogoče pričakovati še druge ukinitve ali spremembe v vavčerjih. Zato vas pozivamo, da se na le-te prijavite čim prej, predvsem na: VAV-7 – Vavčer za dvig digitalnih kompetenc, s čimer si lahko zagotovite sofinanciranje upravičenih stroškov usposabljanj s strani zunanjih izvajalcev, ki so navedeni v seznamu usposobljenih izvajalcev za izvajanje usposabljanj za pridobitev digitalnih kompetenc na ključnih področjih digitalizacije v katalogu usposabljanj pri DIH Slovenija. 


Podjetje PRO-BIT Programska oprema je vpisano v Katalog usposabljanj. V področju Digitalizacija procesov sodelujemo v 5 sklopih:
– Evidenca delovnega časa,
– Digitalizacija poslovanja v podjetju (poštna knjiga, dokumentni sistem, elektronska likvidacija dokumentov),
– Digitalizacija skladiščnega poslovanja,
– Digitalizacija Pomoči na domu in 
– Informacijski portal za upravljavce nepremičnin.


V področju Učinkovita uporaba digitalnih tehnologij imamo razpisana naslednja tematike:
– PRO.4 Finance,
– PRO.4 HRM,
– PRO.4 Plače in
– Digitalizacija procesov na področju Fizioterapije.


Podroben seznam vsebin v katalogu najdete na povezavi tukaj, v iskanje vpišite PRO-BIT. Podrobno dokumentacijo vezano na vavčer pa je na voljo na tej povezavi.
 


Za vsa dodatna vprašanja vezana na vavčerje pokličite na tel. številko 041 720 529 ali 070 820 671 ali nam pišite na prodaja@pro-bit.si.

Ostanite zdravi!

Ekipa Pro-bit programska oprema d.o.o.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih