Vavčerji za dvig digitalnih kompetenc ponovno odprti

📞 Pokličite nas za pomoč 📞

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS), je v petek, 8. oktobra 2021, v Uradnem listu in na svoji spletni strani, dodatno objavil še dva nova vavčerska javna poziva iz sredstev REACT EU.

Skupno bo do sedaj objavljenih že 12 javnih vavčerskih pozivov, katera lahko koristijo mikro, mala in srednje velika podjetja za različne poslovne storitve.

Dodatno bosta podjetjem na voljo še Vavčer za tržne raziskave tujih trgov in Vavčer za dvig digitalnih kompetenc, slednji spada v skupino vavčerjev za digitalizacijo. 

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Vavčerje bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja (organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge) za različne poslovne storitve. 

  • Najmanjša spodbuda: 600,00 EUR
  • Največja spodbuda: 9.999,99 EUR
  • Višina vseh sredstev za obdobje 2021-2023: 1.300.000,00 EUR

Posebnost vavčerjev je ta, da gre za zelo enostavne spodbude malih vrednosti, katere so na voljo skozi vso leto, oddaja vloge je enostavna in povsem digitalizirana. Obravnava vavčerjev je hitra.

Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije, s čimer se bo povečala vaša konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Kako se lahki pri tem povežete z nami?

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov (v višini največ 60%) usposabljanj s strani zunanjih izvajalcev, ki so navedeni v seznamu usposobljenih izvajalcev za izvajanje usposabljanj za pridobitev digitalnih kompetenc na ključnih področjih digitalizacije v katalogu usposabljanj pri DIH Slovenija. 

V ta namen je Pro-bit programska oprema vpisano v Katalog usposabljanj. V področju digitalizacija procesov sodelujemo v 3 sklopih:

  • Digitalizacija računovodstva.
  • Digitalizacija dokumentacije, delovnih tokov in procesov.
  • Digitalizacija proizvodnje, nabave in prodaje.

Podroben seznam vsebin v katalogu najdete na povezavi tukaj ↗️ , v iskalni niz vpišite PRO-BIT. 

Pišite nam ali nas pokličite in pomagali vam bomo

Ker so finančna sredstva za pomoč, kot vedno, omejena, je potrebno prijavo sprovesti v najkrajšem možnem času, da se ne bodo razpisi in vavčerji prehitro zaprli. Zato nam pišite ali nas pokličite in skupaj bomo uredili vašo prijavo na vavčerje, da bo postopek stekel čim hitreje in enostavneje. 

Zakaj izbrati nas?

Zakaj izbrati Pro-bit_vavčerji

Z veseljem vam bomo pomagali pri izvedbi vašega projekta!

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih