Vavčerji za dvig digitalnih kompetenc so odprti

📞 Pokličite nas za pomoč 📞

Spoštovani uporabniki programske opreme Pro-bit.

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) je v letu 2021 pripravil številne finančne pomoči za mikro, mala in srednje velika podjetja. Med temi pomočmi so tudi vavčerji, ki so odprti od 12.2.2021 dalje. 

Vavčerje bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja (organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge) za različne poslovne storitve. Na voljo je nekaj več kot 10 mio EUR za podporo okoli 2.500 vavčerskih projektov za leto 2021!

Posebnost vavčerjev je ta, da gre za zelo enostavne spodbude malih vrednosti, katere so na voljo skozi vso leto, oddaja vloge je enostavna in povsem digitalizirana. Obravnava vavčerjev je hitra.

Vavčerji so ponovno dostopni in objavljeni preko javnih pozivov  na spletni strani SPSa

Za vsak vavčer je na spletni strani SPS in v uradnem listu RS objavljen javni poziv na osnovi katerega podjetje odda vlogo v digitalni obliki preko ePortala SPS, ki je dostopen na naslednji povezavi: https://eportal.podjetniskisklad.si/.

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije, s čimer se bo povečala vaša konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Kako se lahko pri tem povežete z nami?

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov (v višini največ 60%) usposabljanj s strani zunanjih izvajalcev, ki so navedeni v seznamu usposobljenih izvajalcev za izvajanje usposabljanj za pridobitev digitalnih kompetenc na ključnih področjih digitalizacije v katalogu usposabljanj pri DIH Slovenija. 

V ta namen je Pro-bit programska oprema vpisano v Katalog usposabljanj. V področju digitalizacija procesov sodelujemo v 3 sklopih:

  • Digitalizacija računovodstva.
  • Digitalizacija dokumentacije, delovnih tokov in procesov.
  • Digitalizacija proizvodnje, nabave in prodaje.

Podroben seznam vsebin v katalogu najdete na povezavi tukaj ↗️ , v iskalni niz vpišite PRO-BIT. 

Pišite nam ali nas pokličite in pomagali vam bomo 

Ker so finančna sredstva za pomoč, kot vedno, omejena, je potrebno prijavo sprovesti v najkrajšem možnem času, da se ne bodo razpisi in vavčerji prehitro zaprli. Zato nam pišite ali nas pokličite in skupaj bomo uredili vašo prijavo na vavčerje, da bo postopek stekel čim hitreje in enostavneje. 

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih