Izobraževanje: Inventura v VPRO in Pro.4

Spoštovane stranke,

ker se ponovno približuje konec leta in s tem čas inventur, smo za vas pripravili izobraževanje na področju materialnega poslovanja, kjer vam bomo predstavili področje kontrole in obvladovanja zalog ter inventure v materialnem poslovanju.

4. NOVEMBER 2021

Inventura v VPRO  8.00 – 10.00  

Prijavite se lahko s klikom na spodnji gumb ⇊

18. NOVEMBER 2021

Inventura v Pro.4  9.00 – 11.00  

Prijavite se lahko s klikom na spodnji gumb ⇊

Izobraževanje je razdeljeno na dva sklopa, ki bosta potekala preko video konference (Zoom) in skupaj trajata približno 2 uri.

Komu je izobraževalni seminar namenjen?

Seminar bo v pomoč vsem, ki želite učinkovito nadzirati zaloge, saj bomo usvojili in poglobili znanje na področju obvladovanja zalog. Namenjen je uporabnikom, ki že imajo predznanje z delom s programom – vodjem skladišča, blagovnim manipulantom, vodjem računovodstva ter novim zaposlenim, ki uporabljajo program.

Vsebina

Udeleženci bodo spoznali nastavitve programa, ki so pomembne za vodenje zalog: 
– nastavitve programa, nastavitve na artiklih in vpliv blagovnih dokumentov na zaloge,
– pregled kontrolnih izpisov za obvladovanje zalog,
– pomen in vpliv funkcije preračuna dokumentov,
– primeri uporabe.

V okviru seminarja bomo pogledali, kako se pravilno pripraviti na inventuro, kakšen je postopek izvajanja inventure v programu. Spoznali bomo različne možnosti kreiranja inventure in vnos inventurnih podatkov, primerjavo dejanskega in knjižnega stanja, izdelavo pobotov (samo v VPRO), tvorjenje viškov in mankov ter izdelavo poročila o popisu. Hkrati bomo spoznali, kako si lahko s sodobnimi pripomočki pomagamo pri izvajanju popisa. Skozi seminar bomo izpostavljali tudi najpogostejše napake, ki se pri inventuri ponavljajo.

Ta sklop je namenjen predvsem poslovodjem, skladiščnikom, sodelujočim v inventurni komisiji, vodjem računovodstva in novim zaposlenim, ki uporabljajo program. 

Podrobnosti kotizacije

  • Early bird prijave: 60€ + DDV na osebo – prijave do vključno 21.10.2021
  • Redna kotizacija: 75€ + DDV na osebo – po 21.10.2021.

Po datumu 21.10.2021 je torej kotizacija 100% cena, popusti glede na število prijavljenih udeležencev istega podjetja pa so naslednji:

1 prijavljenbrez popusta
2 prijavljena5% popusta na skupno vrednost kotizacij
3 prijavljeni10% popusta na skupno vrednost kotizacij
4 prijavljeni15% popusta na skupno vrednost kotizacij
5 in več prijavljenih(max) 20% popusta na skupno vrednost kotizacij
All inclusive strankebrezplačno

 

MOŽNOST ODJAVE

Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je 16.11.2021. V primeru odjave en dan pred izobraževanjem (torej 17.11.2021), vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 30 % kotizacije. Pri kasnejši odjavi vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti. Odjavo lahko pošljete na e-naslov izobrazevanje@pro-bit.si.

Cena vključuje literaturo in 60-dnevni dostop do posnetka spletnega seminarja. Po zaključenem spletnem seminarju bo vaše podjetje prejelo izdani račun za kotizacijo.

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih