Kaj se bo dogajalo na Pro-bitu v novembru?

Mesec november je že čisto pred vrati, z njim pa tudi še nekaj zadnjih zanimivih dogodkov, ki se bodo odvijali v letošnjem letu. Oglejte si, kaj lahko pričakujete v prihodnjem mesecu, in si rezervirajte termine, da ne zamudite aktualnih dogodkov, ki so namenjeni prav vam.

Dogodki, ki se bodo izvajali na Pro-bitu

Izobraževanje na področju materialnega poslovanja, kjer vam bomo predstavili področje kontrole in obvladovanja zalog ter inventure v materialnem poslovanju.

November 2021 │ Jesenski računovodski zajtrk

Počasi se vračamo na stare tirnice, zato bo letošnji jesenski računovodski zajtrk potekal v hibridni obliki. Kaj to pomeni? Srečanje bo potekalo delno v živo v naših novih prostorih (št. prijav omejeno) in delno preko spleta (preko Zooma – neomejeno št. prijav).
O vseh podrobnostih vas bomo obvestili kmalu, zato pridno spremljajte naše novice in socialna omrežja.

Pro-bit pa se bo udeležil naslednjih dogodkov...

11. in 12. 11. │ Posvet poslovanja z nepremičninami

Tradicionalni posvet bo letos potekal hibridno (v živo in preko spleta). Pro-bit se bo posveta udeležil v živo v Portorožu, v Mind Hotelu Slovenija v Kongresnem centru Portus, LifeClass Hotel&Spa. Pridružite se nam na posvetu, da se lahko ponovno srečamo v živo.

PRESTAVLJENO │ Optimizacija proizvodnje in pot do pametnih tovarn

Zaradi trenutnih razmer je dogodek s strani organizatorjev prestavljen na konec meseca februarja oz. začetek meseca marca, prihodnje leto. Še naprej spremljajte naše novice, kjer vas bomo sproti obveščali o podrobnostih.

Spremljajte nas...

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih