Kaj smo se naučili v preteklih mesecih?

Ukrepi, ki so bili potrebni zaradi pandemije koronavirusa, se počasi umirjajo in naše življenje tako ali drugače počasi prehaja na stare tire. Začetek tega tedna je bil za zaposlene v oddelkih prodaje in marketinga prav poseben. Po več tedenskem obdobju smo začetek tedna in že skoraj tradicionalno ponedeljkovo jutranjo virtualno kavo zamenjali za tisto pravo. Ponovno smo se skupaj s sodelavci srečali na sedežu podjetja in si ob sproščenem klepetu zastavili cilje za nov teden. Za ene je bilo to dolgo pričakovano srečanje sodelavcev, s katerimi so se prej srečali vsak dan. Za druge pa celo tisto tradicionalno, osebno srečanje s sodelavci in novo delovno okolje.

Jutranje srečanje na PB

Se dovolj zavedamo pomena digitalnih tehnologij?

Iz dane situacije lahko rečemo, da smo se ogromno naučili. Še bolj kot smo si lahko kadar koli predstavljali, smo sprejeli zavedanje pomena digitalnih tehnologij. Prav tako pomena miselnosti zaposlenih za pripravljenost na nenehno učenje ter takojšnje agilno spopadanje s spremembami. Naša organizacija dela je v preteklih tednih s pomočjo informacijskih-digitalnih rešitev, ki jih imamo tudi v naši ponudbi, stekla brez težav. V naše delo smo uspešno uvedli tudi nekaj novih sodelavcev, in to kar na daljavo. Ker se je to izkazalo za res učinkovito, bomo prakso dela na daljavo zagotovo nadaljevali tudi v prihodnje.

Potrebujete pomoč pri digitalni transformaciji?

Še vedno pa na žalost dolgoročna miselnost v posameznih podjetjih ni prešla na digitalno. Tukaj so še vedno številna podjetja, ki potrebujejo spodbudo in pomoč pri uvedbi digitalnih tehnologij, tako da smo se odločili, da bomo tudi v prihodnjih mesecih nadaljevali z izvajanjem spletnih seminarjev – webinarjev, v povezavi z nepogrešljivimi rešitvami za digitalno transformacijo in delom na daljavo.

Na začetku poletja serija novih spletnih srečanj

S pomočjo spletne tehnologije se bomo družili ob pogovorih o naslednjih temah, ki jih bomo kombinirali s predstavitvijo naših informacijskih rešitev:

VSI WEBINARJI SE BODO IZVAJALI OB 10.00 URI. 

Izjave strank (3)

Digitalna doba je pred nami, tako ali drugače

Spremljajte naše objave na blog strani kot tudi na družbenih omrežjih, na katerih bomo v naslednjih dneh objavili dodatne informacije o terminih in podrobnostih glede obravnavanih tem pri posameznih webinarjih.

Ne dovolite si, da vas zanašanje na ustaljene vzorce in trenutne delovne navade zavira pred uspehom. Skupaj z nami uspešno naredite korak v novo prihodnost in že v naprej bodite pripravljeni na morebiten ponoven val koronavirusa.

Dobrodošli v digitalni dobi!

VEČ NOVIC:

Jesenski računovodski zajtrk

JESENSKI RAČUNOVODSKI ZAJTRK 2023

Veseli nas, da vas lahko povabimo na naš prihajajoč tradicionalni jesenski računovodski zajtrk, ki bo potekal v živo na sedežu našega podjetja Pro-bit v Slovenskih